Lansare blog VICTOR TARHON

Ma adresez voua, tulcenilor, pentru ca e important sa ne cunoastem! Pe voi vreau sa va reprezint!

Sunt Victor Tarhon, am 50 ani, actualmente director al filialei Tulcea a companiei de asigurari numarul 1 national si candidez pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Tulcea. Aceste detalii devin banale intr-o discutie prin care incerci sa intelegi cum gandeste un om. De aceea, te provoc la un dialog virtual.

Sa-ti spun de ce am decis si am fost sustinut de colegi pentru a intra in aceasta competitie!

In primul rand, am 12 ani de experienta in administratia locala. La prima vedere poate parea lipsita de modestie, insa, tot ce am acumulat in mai mult de un deceniu, nu poate fi asimulat deodata. Pentru mine acest lucru reprezinta un atu. Argumentul tineretii nu ma convinge. Poti fi tanar la 50 sau 60 ani si batran la 30!

Ca fiecare dintre tulceni, ma simt atasat de judetul Tulcea. Sunt convins ca si tu, asemeni mie, ai perspective optimiste asupra viitorului acestui judet. Acum, pe 1 IUNIE, ai puterea de a contribui la o schimbare! Eu sunt candidatul unui post, cel de Presedinte al Consiliului Judetean Tulcea, iar tu-angajatorul. Cu siguranta, la interviu imi vei adresa intrebarea tipica:”Cum te vezi peste 4 ani?’

Fara a folosi prea multe artificii, am sa fiu sincer: vreau sa fiu mandru de judetul Tulcea!

Nu o sa fac promisiuni pe care sa nu le pot respecta din pricina unor aspecte ce sunt conditionate mai mult de situatia actuala a sistemului economic si administrativ de la nivel national, decat de vointa si de capacitatile mele. Sunt constient de oportunitatile pe care judetul le are, stiu cum sa le valorific si ce anume trebuie facut. La chestiunile ce iti sunt neclare(cum, cand, ce voi face) iti voi raspunde punctual. E randul tau la replica!

Acum, tulcene, ai legatura!

Reclame

36 Responses to “Lansare blog VICTOR TARHON”


 1. 1 Aurelian Chiriac mai 17, 2008 la 8:15 pm

  Succes in campanie D-le viitor Presedinte al Consiliului Judetean! Tinerii din Tulcea sunt alaturi de D-voastra…va iubim!

 2. 2 Valentin Dragnea mai 19, 2008 la 12:05 pm

  Buna ziua! Va doresc succes si cred ca veti face din judetul Tulcea un judet infloritor, mai ales ca suntem unici in tara si in lume cu Delta Dunarii. Vrea sa-mi spuneti ce proiecte de viitor aveti! Succes

 3. 3 Cristian V mai 19, 2008 la 12:08 pm

  Fiind sefu lu Hogea cred ca sunteti la fel de pragmatic si veti face si D-voastra ceva pt Tulcea. Cristian Vladimir

 4. 4 asistent mai 20, 2008 la 12:43 am

  D-le Tarhon ,
  cum comentati actiunile primarului de distrugere a bannerelor PSD si PNL , este chiar atat de disperat de scorul prost pe care il are in ultimul sondaj ? Coboara competitia electorala atat de jos ? Cred ca un control referitor la autorizatiile PD-L pentru montarea bannerelor ,ar arata cine face afisaj ilegal ? Va veni si aceasta scadenta …dupa 1 iunie ….cel tarziu 15 iunie ! Hogea ,tu citesti blogul d-lui Tarhon ?

 5. 5 asistent mai 20, 2008 la 12:53 am

  D-le Tarhon ,
  Chirica ,fabuleaza cu cele 100 de proiecte
  Belacurencu ,mai modest ,5-6 ,macar cu un oarece aer de concretete ,
  dumneavoastra in afara de generalitatile clasice ,din cele patru module ale pliantelor de oferta ,puteti sa-mi dati un PROIECT REALIZABIL IN PRIMII DOI ANI DE MANDAT (posibili !),din care sa inteleg viziunea dvs pe termen scurt si pentru care sa va votez ?

 6. 6 valentin mai 21, 2008 la 8:37 am

  Buna ziua domnule Tarhon sunt un locuitor al orasului Tulcea si va urez mult succes in uramatoarele zile iar pe data de 1 iunie mult succes si va mai spun ca eu si prieteni mei va sustinem si avem incredere in dumneavostra. Va asteptam la PRESEDENTIA CONSILIULUI JUDETEAN TULCEA. Succes

 7. 7 victortarhonpdl mai 21, 2008 la 8:58 am

  Raspuns la intrebarea domnului asistent:

  Corolarul urmatorilor 4 ani, sub o administratie Tarhon, va fi simbolic numita 3D :
  – dezvoltare
  – dinamism
  – durabilitate,
  Altfel spus, o dezvoltare durabila si dinamica. Prioritatile din calebdarul activitatilor mele
  sunt :
  – dezvoltarea infrastructurii rutiere
  – dezvoltarea infrastructurii edilitare
  – dezvoltarea si valorificarea potentialului economic al fiecarei localitati a judetului Tulcea.

  Toate aceste deziderate vor fi subsumate respectand legislatia nationala si europeana in materie de protectia mediului si o autentica autonomie locala. De la aceste trei directii prornesc toate subsidiarele, care, firesc, nu vor fi neglijate. In aplicarea strategiei mele de guvernare locala vad, pe de o parte, Consiliul Judetean ca si o societate comerciala, iar pe de alta parte, electoratul tulcean ca si actionar. La 01.06.2008, actionarii aleg membrii in Consiliul de Administratie (Consiliul Judetean) si un administrator (Presedintele Consiliului Judetean).
  Acesti actori politici sunt responsabilii unui angajament luat pe o durata de 4 ani. Ei au la dispozitie potentialul uman al judetului si cel financiar, la care se adauga sprijinul european. Datoria acestor actori politici este de a gestiona pe criterii de performanta, cu unicul scop de a ridica nivelul de dezvoltare al localitatilor judetului, iar pe cale de consecinta nivelul de trai al populatiei judetului nostru. Astfel, poti intr-adevar sa afirmi ca te-ai pus in slujba oamenilor si a progresului.

 8. 8 andyghost mai 21, 2008 la 9:38 am

  Domnule Tarhon, dumneavoasta ce politica faceti? In cate partide ati fost pana acum? Ca am vazut ca in Romania e la moda sa tot schimbi partidul!… Ca eu unul sunt satul de traseisti care tot schimba barca dupa cum bate vantul …

 9. 9 Gabitza_tulcea mai 21, 2008 la 9:45 am

  Din cate imi aduc aminte, Alianta DA a castigat in 2004 cele mai multe mandate de consilier judetean! De ce nu ati fost inca din 2004 presedinte de C. Judetean, asa cum doriti sa fiti acum?

 10. 10 victortarhonpdl mai 21, 2008 la 10:13 am

  Pentru Dl Fantoma (Andy Ghost): Nu stiu cine sunteti, din moment ce va ascundeti sub masca unui pseudonim, dar pentru intrebarea dumneavoasta nu pot decat sa va multumesc si sa va transmit ca sunt in totalitate de acord cu opinia dumneavoastra negativa referitoare la traseistii politici ..
  Cat despre mine, mi-am inceput, recunosc, activitatea politica inainte de 1989, in timpul vechiului regim. Fortat de realitatile din acel moment (iar persoanele de peste 35 ani cunosc cel mai bine cum era) am fost membru al U.T.C. si apoi, din 1980, membru al P.C.R. in timpul studentiei, in cadrul Institutului de Arhitectura „Ion Mincu” Bucuresti. Erau momente ce nu le puteai controla si se mergea pana acolo incat, la treminarea facultatii, erai conditionat de obtinerea unei repartitii pentru un loc de munca de calitatea de membru PCR.
  Nu vreau sa ma scuz dar minciuna nu ma caracterizeaza si prefer sa spun, chiar daca acum doare, adevarul, si sa relatez punctual, felul in care am evoluat in politica.
  Dupa Revolutie, acest moment crucial in evolutia societatii romanesti, am gasit de cuviinta sa ma dedic exclusiv profesiei. Am renuntat in a ma manifesta in cadrul vreunui partid politic, desi in acele vremuri tulburi au existat o multime de partide interesate si, totodata, o gramada de oferte politice.
  Toate acestea pana pe 03.01.1992, cand am fost invitat sa intru in F.S.N.
  Acum vine si o alta parte a raspunsului la intrebarea dumneavoastra: Din acel moment am ramas fidel aceste formatiuni politice, formatiune ce de 10 ani o si conduc la nivel judetean cu ajutorul si suportul celor peste 4000 membri din judetul Tulcea.

 11. 11 gyku mai 21, 2008 la 10:19 am

  credetzi ca v-a reusii consiliul judetean cu o majoritate de membrii pdl si cu dvs la conducere sa schimbe un pic fatza judetzului in urmatorii 4 ani? Sau avetzi nevoie reala de cel putzin 2 mandate?
  putetzi face aliantza si cu membrii psd?Cred ca este singurul partid care poate concura cu dvs (pdl)pe plan local.
  in cazul unui al doilea tur facetzi aliante cu pnl , pc?
  va multumesc anticipat pt. raspunsuri.
  va doresc succes pe 1 iunie domnule tarhon.

 12. 12 victortarhonpdl mai 21, 2008 la 11:39 am

  Pentru D.na/D.ra „Gabitza_tulcea”:
  Dupa cum bine va aduceti aminte, in 2004 Alianta DA (PNL-PD) a castigat cele mai multe mandate de consilier judetean, dar nu si majoritatea in acest Consiliu. La nivelul Consiliului, in 2004, Alianta DA a castigat un numar de 14 mandate (7 PNL si 7 PD), PSD a avut 11 mandate, PRM 4 si PC numai 2 mandate. Mecanismele de alegere a presedintelui CJ si a celor doi vicepresedinti si valabile la acea data erau votul secret al celor 31 de consilieri judeteni.
  Ca de fiecare data, negocierile au fost laborioase, caracterizate de schimbari spectaculoase ale polarizarilor pe cele 16 voturi care reprezentau majoritatea simpla. Combinatiile posibile erau a. PSD + PRM + PC, adica 17 voturi, caz in care Alianta DA ramanea in opozitie in Consiliul Judetean timp de patru ani sau b. Alianta DA + PRM + PC, adica 19 voturi, lucru care s-a si intamplat in final.
  Raportat la persoana mea, un comentariu este insa obligatoriu de facut! Cu atat mai mult pentru ca in acel moment s-au facut diverse comentarii de culise si speculatii cu privire la mine. Comentarii false reluate apoi si imprastiate ca intoxicare in masa la alegatori cum ca eu as fi refuzat functia de Presedinte de Consiliu Judetean.
  Asolut fals! Adevarul istoric este cel ca PRM nu venea langa Alianta DA pentru a se constitui acea majoritate simpla de care era nevoie decat intr-o singura formula: Presedinte de Consiliu Judetean de la PRM, un vicepresedinte de la PD si unul de la PNL.
  Si cu toate ca eu, Victor Tarhon eram desemnat de Alianta DA ca si candidat la Presedintia CJ a trebuit sa dau dovada de tact si de sacrificiu personal pentru a salva toatat acesta constructie in care Alianta DA a intrat la conducerea Consiliului Judetean prin cei doi vicepresedinti.
  Aceasta era demonstratia pe care de ceva timp asteptam sa o dau rautaciosilor si rau-voitorilor.
  Sa nu uit: Va multmunesc D.na/D.ra Gabitza pentru intrebarea dumneavoastra si va mai astept sa discutam on line realitatile politice ale Tulcei.

 13. 13 Matei Ileana mai 21, 2008 la 1:15 pm

  Sunteti ARHITECTUL acestui oras pentru ca, chiar daca in anii 1994 nu avea incredere in centralele de cartier si in Montenai astazi suntem cei mai castigati raport confort/pret. ARHITECTUL TARHON stie ce are de facut cu Judetul si noi din cartirul de pe Faleza va vom sustine si VOTA. Va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi.

 14. 14 Cristi Marin mai 21, 2008 la 2:47 pm

  Dle Tarhon, care credeti ca vor fi urmatorii doi clasati candidati dupa dumneavostra? (a se intelege ca iesiti pe primul loc)

 15. 15 Dragnea Mihai mai 22, 2008 la 7:49 am

  Ce va recomanda sa deveniti numarul 1 in Tulcea, Presedintele Consiliului Judetean Tulcea.

 16. 16 Florentina mai 22, 2008 la 7:51 am

  Ce experienta aveti in administratia judetului.

 17. 17 victortarhonpdl mai 22, 2008 la 7:55 am

  Pentru D-l Dragnea.
  Ceea ce ma recomanda pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Tulcea: pregatirea profesionala tehnica, asa cum am mai spus, cei 12 ani de experienta in administratia locala ,,de varf’’ si cei 4 ani de experienta in calitate de consilier parlamentar, precum si cei 6 ani de management performant in frunea sucursalei tulcene a companiei nr. 1, in Romania, in domeniul asigurarilor generale. Pe scurt, vreau sa mentionez urmatrul aspect: acela ca am expertiza in managementul unei institutii etalon a administratiei judetului Tulcea.

 18. 18 victortarhonpdl mai 22, 2008 la 7:56 am

  Pentru D-na Florentina
  Activitatea pe care am desfasurat-o pe parcursul celor 4 ani in calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean Tulcea (1992- 1996) a fost o experienta ce mi-a prilejuit un sentiment de multumire; concret, am contribuit la executarea a peste 50 de investitii in infrastructura localitatilor din judetul Tulcea (este vorba despre: infrastructura, alimentare cu apa, reabilitari). Datorita efortului sustinut si a rezultatelor obtinute, la final de mandat am primit o scrisoare de felicitare din partea Guvernului de atunci (PDSR) – Ministerul lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriale. De acest privilegiu, s-au mai bucurat alaturi de mine 4 presedinti si 3 vicepresedinti ai Consiliului Judetean. Pentru ca dintotdeauna m-a preocupat starea anumitor servicii publice, in 1994 am demarat procesul de furnizare a energiei termice in municipiul Tulcea , am reusit sa finalizez prima etapa (1996). Aceasta poate fi incadrata intre momentele de apreciere publica pentru ca a adus confort termic civilizat in peste 15 000 de apartamente din Tulcea. In calitatea de subprefect, am contribuit (desi nu aveam atributii precise in aceasta functie) la obtinerea H.G. (hotararii guvernamentale) care a aprobat si etapa a II-a a acestui proiect; desi acest lucru mergea in directia obtinerii unui castig, edilii municipiului la vremea aceea, nu au mai reusit finalizarea lui. Intre 1996-2000, ca subprefect al judetului Tulcea, am fost insarcinat cu urmatoarele atributi: am coordonat si am monitorizat serviciile deconcentrate, am raspuns in mod direct de relatiile cu sindicatele si de patronatele tulcene.

 19. 19 Banica Emil mai 22, 2008 la 6:33 pm

  Doriti sa fiti votat dar noi care nu facem politica vrem sa stim care sunt domeniile prioritare pe care le aveti ca Presedinte de Consiliu Judetea. Eu va doresc succes si stiu ca faceti pentru Judet ce a facut Hogea pentru oras. Va multumesc.

 20. 20 Maria D. mai 22, 2008 la 6:38 pm

  In primul rand ma surprinde placut ca sunteti peste tot, in judet, in presa, in oras, la intalniri cu cetatenii …dar si pe blog. E o chestie care arata ca nu aveti nimic de ascuns din trecutul D-voastra si nu va este teama de puterea noastra a ELECTORATULUI. Am o intrebare si va rog sa-mi raspundeti:Cum veti valorificarea resurselor naturale pe care il are acest colt de tara si de Uniune Europeana. Maria

 21. 21 victortarhonpdl mai 22, 2008 la 6:42 pm

  Pentru D-ma Maria D.
  Referitor la intrebarea adresata de dumneavoastra privind valorificarea resurselor naturale, pasii pe care vrem sa ii parcurgem sunt: dinamizarea procesului de elaborare a strategiei locale de dezvoltare durabila, punerea in valoare sub aspect economic si turistic
  a patrimoniului natural si cultural specific judetului nostru.
  Din informatiile pe care le detin la acest moment, va spun ca la 01.02.2007 a fost implementat proiectul “Natura 2000”, studiul de caz fiind pe Delta Dunarii. Parteneri la acest proiect sunt: A.R.B.D.D. si Agentia WES Brugges (Belgia), in cadrul programului de finantare al Guvernului Flamand 2006. Aria de interes este reprezentata de doua domenii: turismul si mediul; proiectul este prevazut sa se desfasoare pe o perioada de 22 de luni, finalitatea constand in elaborarea unei strategii de turism pentru zonele naturale din Delta Dunarii.
  Ulterior finalizarii acestuia, executivului CJ Tulcea ii va reveni rolul de a coordona activitatea tuturor operatorilor invitati sa participe. Urmarim sa ne ducem la indeplinire sarcinile, in sensul: optimizarii activitatii economice la nivel de judet, precum si cresterea standardelor de viata al tulcenilor.

 22. 22 victortarhonpdl mai 22, 2008 la 6:43 pm

  Pentru D-l Banica Emil
  La nivelul administratiei judetene, ocupand functia de presedinte al CJ, consider ca domeniile prioritare ar fi: dezvoltarea infrastructurii rutiere si a celei edilitare, dezvoltarea si valorificarea potentialului economic.
  Este absolut necesar elaborarea si punerea in aplicare a unui studiu privind evolutia factorului climatic si a celui de mediu pe o perioada scurta si lunga (peste 25 ani). Cum acesta detine intaietate la nivel mondial, dar si la nivel European, sustin ca atitudinea de sprijin este vitala. Fiecare trebuie sa aiba o atitudine responsabila, noi avem in vedere coordonatele necesare dezvoltarii durabile. Trebuie sa raspundem provocarilor ce vor aparea. In functie de rezultatele ce le vom obtine din prima etapa a acestui proiect, vom decide care este directia optima spre care trebuie sa ne indreptam.

 23. 23 cryss mai 23, 2008 la 9:02 am

  D-nule Tarhon va doresc mult succes.Am incredere in dumneavoastra si va promit ca pe data de 1 iunie voi face cea mai buna alegerea si aceea de a va vota….Mult succes in continuare…!!!!!

 24. 24 Alfred mai 23, 2008 la 2:29 pm

  Pe pamant, actiunea principala este constructia. Dumnezeu a creat ( construit) lumea, animalele isi constuiesc adaposturi, noi oamenii construim locuinte, si alte facilitati. Ca urmare dezvoltarea cere constructie. Am facut aceasta introducere pentru a va transmite un mesaj. Pentru a creste, trebuie sa construiti. Cine face constuctiile? Constructorii. pe ce baza? pe baza proiectelor. Cine face proiectul de constructie? UN ARHITECT. Aveti norocul sa puteti pune la treaba un arhitect. Cu siguranta va da viziune, perspective, solutii. Orice linie trasa de un arhitect are in spate ore intregi de gandire si de analize. Dl Tarhon poate sa faca asta. Aveti incredere si increderea va fi rasplatita. Nu conteaza partidul conteaza omul.Omul este inainte de toate

 25. 25 victortarhonpdl mai 23, 2008 la 4:55 pm

  Raspuns pentru domnul Cristi Marin:

  Trifon Belacurencu (PSD) si Chiriac Lefter (PNL)

 26. 26 victortarhonpdl mai 24, 2008 la 7:10 am

  Raspuns pentru domnul gyku:

  Raportat la cat de lent si modest s-a derulat ,,viata” in Consiliul Judetean Tulcea si mai ales la cat de multe sunt de facut, pentru a intra in rand cu lumea europeana, indiferent de structura politica a conducerii executive a Consiliului Judetean Tulcea, este necesar, in primul rand, un program pragmatic, cu prioritati si solutii care fara dubii are nevoie de mai multe mandate pentru a fi realizat si astfel a se schimba fata judetului.
  Nu cred ca sunt cei mai potriviti sa ne fie parteneri, avand in vedere ca pana in 2004 au fost permanent la conducerea Consiliului Judetean Tulcea si cu totii putem vedea starea judetului.
  Doar cu partidele ca impartasesc si sustin obiectivele si strategiile de actiune in urmatorii 4 ani ale PD-L Tulcea.

 27. 27 victortarhonpdl mai 24, 2008 la 7:19 am

  Raspuns pentru domnul asistent – 20 mai:

  Agenda mea va fi aceeasi cu cea a comunitatilor care compun judetul si, in acest sens, primul lucru va fi initierea unui dialog strategic cu toti primarii alesi, la care voi invita specialistii din Consiliul Judetean si de la caz la caz, specialisti externi.
  Scopul declarat fiind acela de a prioritiza nevoile comunitatilor locale in materie de investitii si de a elabora astfel FISE TEHNICE ale fiecarei unitati administrativ teritoriale, cu intentia existenta si cu situatia propusa in materie de dezvolatare pe urmatorii 4 ani.
  In parallel, la comanda colaboratorilor mei, impreuna cu primarii si alte structuri de specialisti, sa realizeze cate o monografie pentru fiecare unitate administrativ-teritoriala in care sa fie prezentate oportunitatiile de afaceri, cu resurse si facilitati.
  Monografiile astfel concepute vor avea ca destinatie comunitatea oamenilor de afaceri din Romania si din strainate, cu speranta evidenta de a avea un raspuns pozitiv pentru comunitatile noastre locale.

 28. 28 victortarhonpdl mai 24, 2008 la 1:56 pm

  Raspuns pentru domnul asistent – 20 mai:

  Nu exista disperare! Trebuie respectata legea. Toate materialele de afisaj ale Partidului Democrat Liberal respecta prevederile legale si au toate autorizatiile si contractele in ordine. Institutiile abilitate desfasoara cercetari in legatura cu evenimentele in care sunt implicate celelalte partide.

 29. 29 Munteanu- Tulcea mai 27, 2008 la 6:29 pm

  V-am urmarit astazi la emisiune si ati fost convingator pentru tulceni dar..echipa cu care va afisati pe pliante, consilieri lasa de dorit. Nu numai eu ci tot mai multi tulceni sesizam unirea aromanilor in PDL si impartirea afacerilor cu banii publici intre ei. Va vreau tot binele pentru ca noi tulcenii suntem alaturi de D-voastra dar cautati in partid oameni noi nu aceeasi banali..pe care-i gasim peste tot in PSD, PNL. . In Tulcea sunt aceleasi figuri din 1989, noi vrem altceva. Aveti votul meu pe 1 iunie!

 30. 30 Prodan Alexandru mai 28, 2008 la 2:58 pm

  Unchiule Victor iti doresc mult succes pe ultima suta de metri a campaniei. Eu si Tulceanca Teo te sustinem si ne pare rau ca nu avem inca varsta de vot. Oricum nu te puteam vota caci noi suntem Ilfoveni dar cu sufletul vom fi alaturi de tine.Suntem mandri de ceea ce am citit pe blogul tau si te rugam sa o tii tot asa.

 31. 31 boggdan iunie 5, 2008 la 2:40 pm

  domnule tarhon psd a venit si cu un proiect social si aici ma refer la tineri …cele 500 de locuinte anl promise a fi executate ….dumneavoastra aveti o oferta pentru tineri in a ii sprijini in dobandirea unei locuinte ? multumesc si felictari pentru victorie …

 32. 32 Razvan Haiman iunie 7, 2008 la 9:32 pm

  Domnule, Victor Tarhon

  Ma bucura enorm rezultatele alegerilor locale, obtinut de Partidul Democrat – Liberal la nivelul Municipiului si Judetului Tulcea.
  Ma bucura acest scor, in primul rand ca sunt membru al PD-L Tulcea. In al doilea rand, cum bine ati mentionat si Dumneavoastra, mai sus, pentru mult asteptata formula a consilului local, judetean si a conducerilor lor. Mai ramane sa obtinem si majoritatea in parlament, iar Presedintele Romaniei sa ramana pe pozitie. Atunci vom crede ca Tulcea e cu adevarat un oras European. Cel putin cu privire la accesul la fonduri, dar si la promovarea si aprobarea proiectelor.
  Va doresc succes!

 33. 33 anonimul noiembrie 4, 2008 la 7:12 pm

  Buna ziua. Ati ajuns si Presedintele Consilului Judetean si ati ajuns aprope de sfarsit de an.Puteti pune pe tapet niste realizari din tot ce ati promis in campanie?Doar ne-ati cerut votul, eu personal, l-am dat.De ce se taraganeaza proiectul de peste Dunare la Galati?Cred ca nu am deranjat? Sper sa nu fie un raspuns evaziv si sa nu ne ascundem dupa cires cum ar spune altii.Va multumesc.

  • 34 victortarhonpdl februarie 10, 2009 la 1:34 pm

   Raspuns pentru domnul Anonimul:

   Va multumesc dumneavoastra si celorlalti locuitori ai judetului pentru votul si increderea acordate. Nu am uitat nimic din tot ceea ce mi-am propus in campania electorala ca prioritati, adica Dezvoltare Dinamica si Durabila, iar in zilele urmatoare va voi prezenta cateva dintre cele mai importante realizari ale primelor sase luni de mandat.
   Intrebarea dumneavoastra vizand podul peste Dunare nu incomodeaza, insa nu il putem enumera, momentan, la capitolul realizarilor. Materializarea acestui proiect ramane in atentia Consiliilor Judetene din zona, respectiv: Tulcea, Braila si Galati, dar si a Ministerului Transporturilor si Infrastructurii in vederea gasirii unei solutii alternative privind finantarea. Aceasta se impune intrucat Consiliile Judetene Tulcea si Braila nu detin fonduri suficiente, iar solutia gasita initial de concesionare a exploatarii si a executarii acestui obiectiv nu s-a putut realiza din lipsa ofertantilor.

 34. 35 cristina ianuarie 30, 2009 la 4:58 pm

  am remarcat ca toate discutiile de pe acest blog sunt vechi. au trecut alegerile. ma bucur ca sunteti presedinte al cjt, am avut incrdere in promisiunile dvs., le-am pierdut cand am vazut ca ati ales 2 vicepresedinti care nu va fac cinste si va strica imaginea, am inceput sa „renasc” vazandu;l pe domnul chichi alaturi de dvs. dansul merita, respect si admiratie. vreau sa cred ca nu o sa deveniti omul pe care-l vom nedea doar la televizor, speram sa fiti alaturi de noi si pe „teren”. noi ce-i mai „mici” vrem sa nu ne dezamagiti cum au facut-o altii.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
mai 2008
L M M J V S D
    iun. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categorii

Comentarii recente

Blog Stats

 • 16,050 hits
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: