21 Mai 2008

Explozie potocalie la Beidaud si la Ceatalchioi in ziua de mercuri, 21 mai! Echipa Democrat – Liberala de Tulcea a fost primita cu caldura de catre localnicii adunati cu prilejul spectacolului organizat pentru ei. Dincolo de entuziasmul manifestat vis-a-vis de candidatura domnului Camburi la Beidaud, sustinerea venita din partea consilierilor locali si a celor judeteni a fost impresionanta. Cele doua echipe din Beidaud i-au fost alaturi in cadrul acestui eveniment pregatit cu minutiozitate de catre organizatori.

Ceea ce a pregatit domnul Camburi Constantin (caruia in numele Partidului Democrat–Liberal ii uram pe aceasta cale la multi ani cu ocazia zilei de Constantin si Elena) poate fi cu usurinta considerat un preambul al activitatilor pe care le va realiza din functia de primar. Mentionam ca este vorba despre: devotament, minutiozitate si de dorinta de a veni in sprijinul comunitatii pe care o reprezinta. Domnul Camburi este sprijinit de membrii echipei PD-L nu doar pentru e este candidatul nostru, ci si pentru ca este un om cu personalitate, principial.

Partidul Democrat Liberal respecta pe fiecare in parte, ii sprijina, motiv pentru care si in Tulcea exista o majoritate reprezentativa a sa: sunt oamenii care sprijina si incurajeaza, care construiesc si dezvolta, care dincolo de a dori sa ascunda ceea ce este in realitate, cauta sa gaseasca solutii pentru a elimina sursele problemelor. La Ceatalchioi mesajul nostru a fost raspandit cu acelasi avant. „FACEM CE TREBUIE!” spus pe mai multe voci, din nou intr-o efuziune de culoare, intr-un cadru totusi ceva mai restrans si mai intim.

Dialogul este elementul vital in orice comunicare, iar principul reprezentativitatii trebuie aplicat de catre toti politicienii romani prin: coborarea de pe scena in mijlocul oamenilor pentru a ii intreba daca in casa la care se intorc au lumina, au canalizare, daca ei si copii lor au dupa ce bea apa sau daca au vreo initiativa de a schimba ceva in viata lor si daca pot fi ajutati cumva. Avem siguranta ca dupa cativa ani in Consiliul Judetean, membrii PD-L vor cobori de pe scena si vor intreba din nou oamenii care este situatia lor, iar oamenii vor spune „E bine! Totul e bine!”

Pana atunci insa, raspandim un mesaj sincer, un mesaj clar. Nu promitem ca facem 5 lucruri cand nu se pot face decat 3 dintre ele. Tot ceea ce facem este sa spunem oamenilor: „de aici… pana aici” si sa garantam ca ceea ce s-a spus va fi realizat!

PD-L… doar rezultate! Mizam pe tine sa faci primul pas! La 1 iunie 2008, ia atitudine, da-ne echipa! Da-i primarului tau echipa PD-L!

Cumuland kilometrii strabatuti in teren, o data cu lansarile candidatilor Partidului Democrat Liberal din judet, putem spune ca este vorba despre o distanta enorma. Fiecare localitate vizitata de catre echipa PD-L a reprezentat nu doar un motiv de bucurie, ci si de tristete la momentul plecarii. Bucuria datorata primirii calda, isi gasea explicatia in faptul ca suntem oamenii din partidul care l-a dat pe presedintele Traian Basescu. Motivul tristetii noastre era acela al constientizarii unor aspecte reale ale vietii: era vorba despre aceleasi probleme cotidiene, aceeasi saracie, ignoranta, in acelasi timp, putea fi nepasarea localnicilor ale caror probleme nu le pot fi rezolvate prin promisiuni electorale. Nimeni nu poate nega faptul ca oamenii nu se pot implica trup si suflet in politica, ca ,,a crede ceea ce se spune’’ este o chestiune ideala.

In ceea ce priveste implicarea lor in politica, raspunsul este acela ce se refera la ideea ca: de ele se pot ocupa guvernanti pregatiti, responsabili, maturi, care sa aiba capacitatea de a gasi solutii rapide la nevoile si la cerintele oamenilor pe care ii reprezinta. Drepturile cetatenilor trebuie respectate, asigurandu-le un minim necesar al nivelului de trai.

Lipsa de incredere este o problema cu care ne confruntam pana si la cele mai mici niveluri sociale. Motivul pentru care nu s-au facut promisiuni pe parcursul acestor saptamani de campanie este aceasta indoiala a oamenilor. Este ceea ce ne-a indemnat pe noi sa fim retinuti in a spune ceea ce vom realiza. FACEM CE TREBUIE ! Nimic in plus, nimic in minus! Este nevoie de o buna administrare a resurselor judetene.

Agasarea electoratului in campanie nu este ceea ce si-au propus reprezentantii Partidului Democrat Liberal. Ceea ce am facut trebuie sa fie vizibil, observabil de toata lumea. Acest aspect devine evident la FIECARE LANSARE.

Se spune ca un produs bun se vinde singur. ,,Marfa’’ noastra acum este informatia. Noi stim ca fiecare dintre voi veti alege culoarea portocalie. Veniti la vot pentru ca este important ca fiecare sa aiba o opinie pe care sa o exprime. Am constatat uimiti, ce-i drept, ca unii dintre contracandidatii nostri apeleaza la replici de genul: ,,Nu conteaza pentru ce si cum…tu voteaza acolo unde spun eu!” Noi respingem aceasta atitudine. Avem certitudinea ca voi, electoratul, veti veni la vot si veti vota echipa PD-L pentru ca stiti cine suntem, ce vrem si mai ales pentru ca nu aveti nici un motiv sa fiti nemultumiti, lucru de care la randul nostru suntem mandri.

A vota PD-L inseamna ca sunteti dintre cei care ne stiu, care ne acorda un vot de incredere, precum si dintre cei pe care ii preocupa viitorul lor. Avem 20 de primari PD-L in judetul Tulcea care vor ramane in functie pentru ca sunt competenti si pentru ca au demostrat acest lucru! Alegeti sa-l votati pe VICTOR TARHON pentru Consiliul Judetean Tulcea, precum si echipa, care merita sa fie Democrat–Liberala! Zarurile au fost aruncate! PD-L de la 1 iunie va decide pentru voi, cu sprijinul vostru!

18 mai 2008

Greci

Ziua de duminica incepe cu o intalnire la Greci. Nimerim din nou in plina zi de targ, moment in care ne hotaram sa petrecem cele cateva clipe de dinaintea lansarii impreuna cu oamenii. Din nou se impart esarfe, sepci si tricouri, dar nu ajungem prea departe cu ele ca oamenii incep sa ni le ceara. Intreaba de unde suntem si se discuta in plina strada. Se formeaza grupulete in fata tarabelor. Unii vanzatori si-au pus sepci si esarfe si zambesc multumiti musteriilor care ii intreaba de unde le au. „De la Base!” raspund ei si schimba zambete cu complicitate.

In cele din urma ajungem in sala caminului cultural unde incep discutiile. Telul nostru este clar, sa-l sustinem pe domnul Mocanu in candidatura sa. Devine o misiune morala mai mult decat o campanie electorala, pentru toti cei care stiu cat efort a depus acest om in calitate de viceprimar, cat s-a straduit si cat de bine informat si de bine pregatit este.

Niculitel

La Niculitel suntem din nou asteptati cu nerabdare in fata caminului cultural. Dupa prezentarile echipei de la Tulcea si a echipei de consilieri locali PD-L, treptele caminului cultural se umplu de oameni cu esarfe portocalii. Discursurile nu sunt lungi dar oamenii care ies de la biserica tot reusesc sa se alature grupului aflat deja acolo. Candidatul tanar prezinta un program bine pus la punct. Inceputul este promitator.

Macin

Urmeaza Macinul, localitate pe care am vizitat-o la inceputul campaniei, dar unde ne intoarcem cu drag pentru a-l sprijini pe cel care se dedica acestei campanii intru totul. Domnul Topoleanu ne-a invitat la o serbare organizata de dumnealui pentru toti locuitorii Macinului. Nu zabovim mult totusi, pentru ca suntem asteptati la Baia de candidatul PD-L la postul de primar Gheorghe Grasu. Il asiguram pe domnul Topoleanu de tot sprijinul nostru si constatam cu placere ca in jurul scenei incep sa se adune din ce in ce mai multi oameni.

Baia

Serbarea portocalie continua la Baia unde domnul Grasu ne asteapta cu baloane, tricouri si portavoci. In aer liber din nou, pentru ca participarea a cat mai multi oameni sa fie posibila. Lansarea decurge normal. Intre ei, oamenii vorbesc despre istoria PD-L, despre ce vor face sau nu vor face oamenii din fata lor. „Cineva spunea odata ca pentru a fi un bun conducator trebuie intai sa stii sa te conduci pe tine. ,,Si, as adauga eu, pe cei dragi tie.”, spune domnul Tarhon recomandandu-l pe Grasu Gheorghe ca primar-conducator al comunei Baia.

Lansarile incheiate pornim inspre Tulcea dar trecand prin Babadag il observam pe domnul Timis in mijlocul unei multimi. Coboram pentru a-l sustine. Toata echipa se alatura viitorului primar. Se incing discutiile. De aceasta data, nefiind ceva oficial si formal, oamenii iau candidatii „la intors”. Un tanar cu mai mult curaj „interogheaza” cu interes dar fara prea multa rabdare in a primi raspunsuri. „Toti promiteti! Pana la urma dovediti ca nu sunteti in stare!” Intreaba de oameni cu studii superioare pe listele de consilieri, intreaba de pregatiri. Dar din partea Democrat–Liberalilor ii vine o intrebare la care se astepta prea putin: „ De ce nu intri in politica?” il intreaba domnul Boieru. „Avem nevoie de oameni ca tine. Oameni pregatiti si motivati.” Raspunsul, insa, este un spate intors. Nu si-a gasit oamenii aici. Si-a spus punctul de vedere apoi a plecat. „ Nemultumitii ar trebui sa coboare din tribune, sa coboare in arena politica si sa-si asume raspunderea pentru deciziile luate si pentru parerile lor. Prea multi oameni buni nu fac nimic. Prea multi dau bir cu fugitii in tari straine in loc sa incerce sa construiasca ceva aici.”

Responsabilitate si incredere. Cinste si corectitudine. Acestea sunt valorile pe care echipa democrat-liberala le promoveaza. Fie pe pregatite sau nepregatite, acestia sunt oamenii care stiu si vor sti sa va raspunda la intrebari. Dar nu ne limitam la a „discuta discutii”. Suntem oameni ai faptelor! Suntem oamenii pe care ii recunosti dupa ce au facut deja nu dupa ce au spus candva. Lasand vorbele de duh filozofilor si analistilor, ca oameni ai politicii vedem doar administratia, munca si devotamentul. Dorim totusi „gandul cel bun” pentru data de 1 iunie si ca alegerea voastra sa fie cea buna pentru voi!

17 Mai 2008

Un ultim tur de forta intr-o campanie de informare sustinuta de catre echipa PD-L? Probabil ca nu ultimul, dar un tur de forta cu siguranta. Cum multi dintre candidatii nostri s-au hotarat sa-si organizeze lansarea acum, in acest week-end, am considerat de cuviinta sa participam la toate, asigurand fiecare candidat si electoratul fiecarei comunitati de sprijinul pe care se pot baza din partea noastra. Am putea face un total de 7 localitati prin care am raspandit mesajul Democrat–Liberal: „Facem ce trebuie!”, 8 localitati daca numaram si intalnirea pur intamplatoare din Babadag cu candidatul nostrum, Timis Nicoara, in timpul unui miting electoral.

Mahmudia

In Mahmudia am nimerit in plina zi de targ. Oamenii adunati sambata in fata caminului cultural au fost poftiti sa intre in sala care a fost pregatita pentru lansare. Oameni cumsecade, gospodari, veniti sa-l sustina pe domnul Demidov, candidatul PD-L la primarie. Au vazut totusi alaturi de dumnealui o echipa mare. Oamenii din sala se intreaba unii pe altii cine sunt musafirii. Sunt din Tulcea? Si apoi se asculta. Asculta cu rabdarea unor oameni care studiaza atent o oferta. Se aplauda des. Poate prea des pentru gustul unora care inca mai „studiaza oferta”. Se simt nemultumiti pentru ca nu pot observa si asculta in liniste. Prea multa insulfetire in jur! Prea mult entuziasm!

Murighiol

Urmatoarea oprire: Murighiol! Sala clocoteste de data asta de oameni veniti sa-l sustina pe primarul in functie. Copiii si afisele portocalii lumineaza sala in care oamenii se aseaza dinainte de vreme pentru a se asigura ca au unde sta. Acelasi mesaj, aceeasi primire plina de interes, rabdare si curiozitate. „FILIP primar!” – se scandeaza din sala, si este un entuziasm care piere greu. De pe scena, domnul Tarhon trebuie sa faca semn pentru a putea relua cuvantarea. Urmeaza domnul Bara si domnul Stroe. Oamenii din sala se intorc unii la altii sa-si spuna de unde ii cunosc pe cei de pe scena, pe cei veniti sa le ceara votul. Au in fata oameni care nu le fac promisiuni, oameni care nu vin sa spuna ca le vor face linie de metrou de la Murighiol pana in Tulcea. Li se spune totusi despre vot, despre ziua de 1 iunie 2008, despre ce POATE si ce NU POATE face Consiliul Judetean.

Ostrov

Ostrovul este ultima oprire din ziua de sambata. O localitate in care suntem asteptati de oameni multi in fata caminului cultural. Se impart pixuri si sepci, esarfe si tricouri. Toti vor cate ceva cu insemn pentru ca in sala sa se simta de-ai nostri. Se creeaza repede un sentiment de apartenenta si, dupa discursul domnului Tarhon, al unor colegi de echipa si al primarului in functie, domnul Onea, ia cuvantul doamna Anisoara Radu, nascuta in Ostrov. Multi din sala o recunosc. Isi amintesc de inundatiile care i-au atins pe toti. Inclusiv pe cei din familia dumneaei. Problemele localitatii prin urmare sunt mai mult decat bine cunoscute, sunt TRAITE de cei veniti de la Tulcea. Lansarea se incheie dar oamenii nu pleaca acasa. Se discuta mult in fata caminului cultural, se fac poze, candidatii isi dau esarfele de la gat. Gestul prietenesc intareste inca odata increderea oamenilor.

15 mai 2008

Se pare ca ziua de marti, 13, nu a avut surprize neplacute rezervate echipei PD-L. De data aceasta ziua a fost dedicata intru totul unei comunitati unde au fost primiti ca acasa: Maliuc. Mesajul, munca de convingere si discursurile au fost lasate pe celalalt mal pentru ca Democrat – Liberalii sa se prezinte in fata locuitorilor acestei localitati ca in fata unor prieteni cu care schimba vorbe de incurajare.

Sustinerea primarului in functie pentru un nou mandat s-a dovedit a fi o intreprindere inutila. Toti cei prezenti la intalnire erau sustinatori, oameni simpli care au gasit intelegere si o vorba buna, oameni care au muncit cot la cot cu domnul primar si pe care l-au vazut alergand in stanga sin-n dreapta, incercand sa le ofere un trai cat mai bun. Nimeni nu se indoieste de bunele intentii sau de efortul depus. Astfel, atentia se indreapta asupra echipei venite de la Tulcea.

Ca in nenumarate alte randuri, cei din fata salii sunt recunoscuti de oameni. Se fac totusi prezentari scurte, simple formalitati dar care trebuie indeplinite din respect pentru cei care si-au facut timp sa vina. Elementul nou al alegerilor de la 1 iunie, importanta colaborarii pentru a gasi solutii cat mai eficiente pentru problemele care se pot rezolva la ora actuala sunt informatiile puse la dispozitia celor prezenti, informatii care trebuie duse mai departe.

Urmatoarea oprire este tot in comuna Maliuc, de data aceasta in Partizani. Aceeasi primire calduroasa dar parca mai multi oameni. Au avut timp sa se adune, sa se anunte. Primarul s-a alaturat echipei si a dorit sa rosteasca si acolo cateva cuvinte de imbarbatare. Va fi mai bine! Asa cum s-a muncit pana acum se va munci in continuare. Tot pentru ei! Atmosfera prietenoasa ii face pe cei prezenti sa se exprime liber. Toti au cate ceva de spus.

Un tanar dintr-un grup din spate vrea detalii. Cere sa i se spuna ce anume a facut primarul in trei mandate. Este intrebat scurt: ,,Cati ani aveai in anul 1992?” Raspunsul urma a fi lung iar tanarul nu a avut rabdarea sa asculte. A plecat din primele secunde. In urma lui, oamenii striga: „Pai stai si asculta daca tot ai vrut sa stii!”

„Venim cu placere sa ne sustinem oamenii. Din respect pentru comunitate intram in cursa, cu cei mai capabili oameni. Si stim care sunt cei mai capabili datorita cautarilor, datorita sondajelor prin intermediul carora ati fost intrebati tot dumneavoastra! Ce simt eu acum… de fapt NOI, PD-L… simtim ca venim acasa! Va multumim si va dorim sa aveti gandul cel bun!” incheie domnul Tarhon intalnirea.

Urmatoarea oprire rezervata pentru ziua de azi va fi Peceneaga, locatie spre care echipa s-a indreptat deja, pentru a participa alaturi de oamenii din localitate la un targ. Discutiile libere vor fi si de data aceasta punctul forte al deplasarii. Informatia continua sa fie moneda de schimb si este un mod de a face campanie care pare a prinde bine.

Trebuie mentionat faptul ca si in iesirile anterioare, scopul nu era neaparat cel de mediatizare si de plimbare al candidatului prin localitate, domnul Victor Tarhon fiind deseori recunoscut de catre oameni. Si asta datorita experientei sale de 8 ani in administratie locala, ani in care: SI-A FACUT DATORIA! Discursul pe care se axeaza echipa Democrata este legat de informare, de constientizare si de responsabilizare a electoratului. Indemnul este: Fiti puternici pentru voi insiva! Practicati acel drept care va confera puteri mari asupra alesilor vostri! Mergeti la vot!

Strategiile prin care echipele locale PD-L intentioneaza sa realizeze schimbari marcante pentru localitatile lor precum si pentru intreg municipiul sunt legate in primul rand, si dupa cum am mentionat mai sus, pe o buna colaborare intre primarii si consiliul judetean.

Cruciada de informare a electoratului prezinta si perspectivele imbucuratoare ale acestei noutati electorale, uninominalul pentru Consiliul Judetean, luand capacitatea de numire in aceasta functie din mainile consilierilor judeteni si punand intreaga responsabilitate in mainile TUTUROR tulcenilor. Domnul Tarhon in cadrul fiecarei vizite mentioneaza faptul ca daca primarul e ales de fiecare oras, sat sau comuna, presedintele Consiliul Judetean este ales de fiecare tulcean in parte, din FIECARE sat, comuna, oras sau municipiu.

De aici, concluziile se trag singure. Responsabilitatea acestei functii este enorma, cel ales trebuind sa raspunda in fata unui intreg judet. Este motivul pentru care echipa este atuul numarul unu pentru sprijinirea invingatorului. Cei din PD-L stiu acest lucru, din acest motiv, fiecare localitate este vizitata de cat mai multi candidati la consiliul judetean. Este motivul pentru care fiecare candidat la primariile locale este sustinut de atatia oameni care il cunosc pe el, cunosc nevoile localitatii si il propun cu toata increderea ca fiind omul cel mai capabil pentru a le rezolva.

13 mai 2008

Saptamana a inceput in forta pentru reprezentantii PD-L care se deplaseaza in teren pentru a isi sustine candidatii si pentru a raspandi cel mai sincer mesaj electoral: votul conteaza! Desi s-ar crede ca lucrurile s-au schimbat fata de acum 18 ani, se pare ca in unele localitati, mentalitatea a ramas la fel. Oamenii din Topolog nu au vrut sa-si exprime deschis sustinerea fata de alt partid in afara celui aflat acum la conducerea localitatii de frica repercursiunilor. Desi aflati la intanirea cu membrii PD-L Tulcea in numar destul de mic, nu au fost aduse critici la adresa celor de la primarie, ci s-a purtat o discutie deschisa vizand faptul ca oamenii nu ar trebui sa se teama atata timp cat votul isi pastreaza atributul care ii confera alegatorului puterea de decizie: secretul votului. Nu s-a stat mult, s-au rostit cateva vorbe de imbarbatare pentru organizatia locala, pentru cei care au pornit in lupta politica si care au nevoie de sprijinul echipei iar apoi echipa PD-L de la Tulcea si-a continuat drumul.

Urmatoarea oprire le rezerva o surpriza foarte placuta. La Slava Rusa se ajunge aproape pe seara cand oamenii au timp si rabdare sa asculte ce se spune. Colegii care s-au oprit mai intai la Ciucurova nu mai pot intra. Sala este plina si discutia incepe. Candidatul PD-L tine un discurs din inima care insufleteste sala. Toata lumea este atenta, se scandeaza des numele candidatilor, spontan si sincer. Nu exista majorete sau copii adusi sau oameni platiti sa tipe. Exista doar sinceritate si incredere. Oameni gospodari care s-au rupt de la activitatile lor de zi cu zi pentru ceva ce ei au considerat ca merita. „Ne bizuim foarte mult pe echipa, suntem solidari”, a intarit domnul presedinte PD-L Tulcea, Victor Tarhon, subliniind prezenta in sala, alaturi de domnul Alexe Echimov pe cea a domnului Timis Nicoara, candidat PDL la primaria Babadag, venit sa-si arate sprijinul si increderea. “Daca nu ai bani, degeaba ai vise! Alexe stie, un om ca Alexe STIE!”

Azi echipa PD-L se va opri la Maliuc pentru a sprijini lansarea in campanie a primarului in functie si pentru a continua prezentarea viitorii consilieri judeteni. Se va porni la drum cu aceeasi incredere ca vor intalni prieteni si oameni dispusi sa-i asculte.

12 mai 2008

A fost sfarsit de saptamana dar echipa care te provoaca la dialog, cea a Partidului Democrat-Liberal, si-a facut datoria pe care si-a asumat-o de buna voie acum ceva timp. In numar mai mare decat pana acum, candidatii PD-L pentru Consiliul Judetean Tulcea s-au deplasat pe teren, alaturi de domnul Victor Tarhon, presedinte al organzatiei PD-L Tulcea si candidat la presedintia Consiliului Judetean, pentru a informa electoratul cu privire la elementele noi ale acestor alegeri locale si la importanta unei administratii eficiente in perioada 2008-2012, precum si pentru a-si manifesta sprijinul fata de colegii candidati la primariile locale.

Mihai Bravu si Mihail Kogalniceanu au fost vizitate vineri, echipa PD-L fiind primita cu insufletire de catre gazde si de catre oamenii care au auzit de eveniment. Discursurile se schimba mereu in forma dar esenta ramane aceeasi. „Unul pentru toti, toti pentru mai bine!” mentioneaza domnul Tarhon in dialogul cu invitatii de la Casimcea, in ziua urmatoare, intarind mesajul promovat in drumul prin judet: Suntem echipa care face ce trebuie!

Stejaru a insemnat o manifestare mai mult decat placuta, echipa PD-L intrand in inima comunitatii pentru a-l sprijini pe primarul in functie, Dumitru Enache, la lansarea acestuia in campania electorala. Desi intreg evenimentul este amenintat de nori grei oamenii raman pe loc si asculta cuvantarile primarului si ale celor veniti de la Tulcea. Domnul presedinte Tarhon ia de mai multe ori cuvantul, punctand importanta si responsabilitatea cumulate in gestul aparent simplu de a vota. Oamenii asculta, schimba pareri, ii recunosc pe cei din fata lor ca fiind oameni care au facut cate ceva pentru ei. Democrat–Liberalii nu se pierd in anonimat ci trezesc amintiri si ecouri ce rezoneaza in inimile celor cu care au mai lucrat, pe care i-au mai ajutat sau pe care i-au ascultat in momente in care acestia aveau nevoie. Jurilovca si Sarichioi – o alta zi, aceeasi emotie, acelasi sentiment ca acolo unde vor ajunge vor fi bine primiti, ca oamenii asteapta aceste intalniri.

Urmeaza Topolog si Ciucurova, doua localitati spre care echipa PD-L se va deplasa cu acelasi scop. Oamenii vor veni, vor asculta, vor intelege ca cei din fata lor pun sulfet pentru ca lucrurile sa iasa CUM TREBUIE!

7 martie 2008

In ultimele zile, echipa PD-L s-a deplasat pe teren, pentru a isi prezenta programul, pentru a cunoaste si a se face cunoscuta de catre alegatori. Unele dintre ultimele intalniri au avut loc la Turcoaia si la Cerna si vin dupa alte astfel de intalniri: la Luncavita, Smirdan, Macin, Isaccea, Valea Teilor, Izvoarele. Candidatii pentru posturile de consilieri judeteni precum si Candidatul nostru pentru Presedintia Consiliului judetean, au prezentat reteta completa pentru ca fiecare localitate sa prospere: O ECHIPA UNITA, la nivel local si la nivel judetean si O BUNA COLABORARE intre acestea doua.

Mesajul Democrat–Liberal este simplu si clar: suntem pregatiti sa ne facem datoria, suntem pregatiti sa FACEM CE TREBUIE! MAI MULT! Ideea promovata de echipa democrata este cea de INFORMARE nu de dezinformare! Candidatii, in frunte cu domnul Victor Tarhon incerca sa combata acele promisiuni care nu au temei intrucat nu corespund fisei postului. Promisiuni de genul „va vom mari pensiile, sau vom da locuri de munca” au fost demontate pentru ca nu tin de competentele primarilor sau ale consiliului judetean.

In schimb, se promoveaza colaborarea, sprijinirea efortului individual, al omului, si colectiv, al comunitatii, prin proiecte care sa isi gaseasca o rezolvare in cadrul activitatii Consiliului Judetean. La Turcoaia s-a intervenit des. Oamenii au prins curaj si au inceput sa-si expuna parerile si problemele, multe intemeiate. Si e doar un exemplu. Atat domnii Tarhon si Bara cat si multi din echipa Democrat–Liberala sunt recunoscuti de oameni datorita activitatii din administratia locala. Increderea locuitorilor in cei pe care ii au in fata lor a fost demonstrata de discutiile purtate.

In cursul zilei de ieri, echipa democrat-liberala a raspandit mesajul la Carcaliu si Horia. Intalnirile au avut loc la orele dupa-amiezei, cand oamenii si-au putut face timp sa ii asculte pe cei care mai presus de orice informeaza cu privire la drepturi si posibilitati. „Se poate face treaba asa cum trebuie iar noi suntem pregatiti pentru asta!” Acesta este mesajul echipei care va provoaca la dialog!

Reclame

1 Response to “Pe teritoriu”


  1. 1 marc mai 29, 2008 la 6:23 am

    buna ziua!Din partea mea,a familiei mele si a cunostintelor mele aveti toata sustinerea de care aveti nevoie acum.Facand absrtacti de partide,dar trebuie sa tinem cont votam omul potrivit la locul potrivit.Sunt tanar,dar imi este rusine cu tinerii care au fost aruncati la inaintare.Tulcea in ultimii ani si-a schimbat fata,o spun eu si cei care ne travreseaza orasul.As vrea sa fie toata tara vopsita portocaliu.V-ati dat seama ce am vrut sa spun!La Tulcea PDL nu are contra candidat la acest moment.D-l Hogea va fi primar inca 4 ani sunt sigur de asta,are incredere si d-l Blaga in dinsul.Sunt mare sustinator al PDL.VICTRIA E A VOASTRA GARANTAT.100%Dupa ce va instalati in functii sa le dati o lectie la toti (papagalii)din campanie,mai ales la cei ce se bat in piept cu onestitate si corectitudinea s.a.Greu este sa faci ceva NU SA ZICI CA EU VOI FACE.AVETI 30 VOTURI GARANTATE.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
iulie 2018
L M M J V S D
« iun.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categorii

Comentarii recente

Blog Stats

  • 16,050 hits
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: