Tocmai de la Castello, Donatie Italiana la Crucea Rosie Tulcea

Sursa Ziarul Obiectiv, Ioana Comsa http://www.obiectivtulcea.ro

Cinci reprezentanti ai Serviciului de Transport Infirmi din Tesino au venit recent in municipiu cu un camion plin cu ajutoare.Italienii sunt colaboratori ai C.R.R Tulcea de aproximativ zece ani.

O delegatie venita tocmai de la Castello Tesino, Italia, s-a aflat, in a doua jumatate a saptamanii trecute, in vizita la Crucea Rosie Tulcea. Scopul vizitei, unul foarte nobil, a constat in aducerea in municipiul nostru a unui camion cu ajutoare, ca donatie din partea Serviciului de Transport Infirmi, o asociatie umanitara din localitatea sus-mentionata.

Cei cinci delegati italieni au descarcat, astfel, in depozitul Filialei Tulcea a Crucii Rosii Romane multe pachete continand paturi, mobilier de spital, materiale pentru spital, imbracaminte si hartie.

Potrivit directorului Crucii Rosii tulcene, ec. Simona Covaliov, italienii din Catello Tesino sunt vechi colaboratori ai organizatiei umanitare din Romania, respectiv Tulcea, deplasandu-se de mai multe ori, in aproximativ zece ani, in municipiul nostru pentru a aduce ajutoare care astazi sunt utile in spitalele judetului, in camine de batrani sau in casele unor persoane paupere aflate in evidenta Crucii Rosii.

In semn de prietenie si apreciere a colaborarii romano-italiene, vinerea trecuta, inainte de a pleca spre Italia, reprezentantii S.T.I. au fost salutati personal de reprezentantii la varf ai conducerii Filialei Tulcea a C.R.R. Intr-un cadru semi-formal, alaturi de voluntari si conducerea executiva a filialei, au fost astfel prezenti presedintele judetean al Crucii Rosii, Victor Tarhon, vicepresedintii Dumitru Valcu si Constantin Hogea precum si Ioan Boieru, cu acest prilej avand loc si un schimb de atentii si simboluri ale unei prietenii deja consacrate intre Tulcea si Castello Tesino.

 

0 Răspunsuri to “Tocmai de la Castello, Donatie Italiana la Crucea Rosie Tulcea”



  1. Lasă un comentariu

Lasă un comentariu




mai 2008
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Categorii

Comentarii recente

Blog Stats

  • 16.676 hits